Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Hej- otwieram nowy temat, gdzie możemy pisać o wystawach , aby nie "zaśmiecać" topicu ze zdjęciami :D .
Dzisiaj dostałam potwierdzenie o przyjęcie zgłoszenia do Zabrza. Mamy nr 1210, a swoją drogą numerki sponsorowane przez BentoKronen są bardzo ładnie wykonane- takie jakby z materiału :D . Zdziwiona też jestem dosyć wysokim numerem, co wskazuje na sporą liczbę zgłoszonych psów na zabrzańską wystawę. Z Rybnika też mamy już potwierdzenie- nr 826 :D .
Wg informacji z potwierdzenia , na stronie ZK w Zabrzu powinien być skrócony katalog- lecę sprawdzić :lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OOO!fajnie ,ze zalozylas taki temat.Ja na Rybnik mam 824 ,ale niestety nie dane mi jest powalczyc,a na Zabrze jeszcze nie dostalam potwierdzenia.Na stronce tez nie widzialam zadnych zmian.

Posted

Res :D -cieszę się ,że Cię tu widzę. Nic się nie martw :D - jeszcze dużo wystaw przed Harrym :D , w takim razie zobaczymy się w Zabrzu :D z Harrym w roli głownej :D . Szkoda tylko ,że nie pokibicujesz Kesi na jej pierwszej wystawie, ale zdrowie Harleya jest na pierwszym miejscu.
katalog zabrzański może jeszcze umieszczą - trzeba zaglądać :D .

Posted

To fajnie....dobrze wiedziec ,ze szczeniaki sa w dobrych rekach i sa szczesliwe.Ja tak napisalam ,z ta pamiecia ,bo wydaje mi sie ,ze majac do czynienia z tyloma ludzmi na wystawach mozna czasem zapomniec o jakiejs rozmowie.Bardzo milo ,ze Kejsi utkwila w pamieci.

Posted

[quote name='Germanika']Oczywiście czekam na relacje jak zadebiutowała Kesi na wystawie.[/quote]
Dzięki za pamięć :oops: , oczywiście nie omieszkam po wystawie zdać relację :lol:
Obie z Kesi wytrwale ćwiczymy i oczywiście ja już prawie spać po nocach nie mogę :lol: im bliżej wystawy tym więcej obaw :lol: . Jednak to miły dreszczyk emocji i mam nadzieję, że mała stanie na wysokości zadania i nie przyniesie wstydu na ringu / gorzej z pańcią :oops: bo to już nie ten wdzięk i swoboda :lol: /.

Posted

fajna gra slowek i jeden klucz :D cudowne grzywy Werset , Idea i Nowina nie bede wymieniac wszystkich wnuki to u Germaniki zjawiskowe a jak sie miewa Ignorus pozdr. :D

Posted

Oj, dzięki Res za wiarę w nas i pocieszenie :lol: . Oczywiście, że wystawy to dla nas przede wszystkim miłe spędzenie czasu, w gronie ludzi kochających psy i rasę, jednak adrenalinka daje o sobie znać i ten dreszczyk emocji - każdy chce żeby jego pupil wypadł jak najlepiej, nawet jeżeli nie jest ideałem urody :lol: i nie chodzi mi już o tytuły czy medale / zresztą baaardzo mile widziane :lol: , jako ukoronowanie naszych wysiłków/ , ale traktowanie wystaw właśnie jako miejsce nie tylko prezentacji psów ale pogłębianie wiedzy, zacieśnianie przyjaźni i wymiany doświadczeń. Przecież tak wiele nas łączy- przede wszystkim miłość do psów- i trofea wystawowe nie powinny nas dzielić a przyczyniać się właśnie do scalania środowiska grzywaczomaniaków :D

Posted

Iwona!Dlatego tak bardzo podobala sie wszystkim wystawa we Wroclawiu.Nie liczyly sie lokaty,ale samo bycie ze soba,mila atmosfera,pogaduszki....Coz moj Krol byl trzeci,ale dla mnie i tak zawsze bedzie pierwszy ( mam cztery pierwsze lokaty ex-eqwo).I tak powinno byc zawsze,a nie jakies zale,zawisci po co?Nerwy zrzerac i tracic zdrowie?

Posted

[quote name='Germanika']Przypominam,że Kesi to gwiazda ringu(ach te plamki),jest tylko małe ale...............jak pańcia ćwiczyła to mam nadzieję,że nie zepsuje jej występu :D.Wiem,że to jest niełatwe zajęcie,no ale cóż sława wymaga poświęceń.Proszę być uśmiechniętą i zdecydowaną,a przy tym jednocześnie spokojną,i wszystko się uda.Życzę tego z całego serca.[/quote]
Jeszcze jeden post w tym stylu i padnę trupem na klawiaturę :lol: i nie będzie niedzielnego występu 8) :lol: . A tak poza tym- to miód na moje serduszko :lol: - dziękuję i lecę ćwiczyć uśmiech nr 8 :hmmmm: / myślę, że będzie odpowiedni :lol: /, zdenerwowanie chowam do górnego pawlacza / jak dosięgnę :lol: / i składam zamówienie na spory zapas zdecydowania :HUT012: , :lol:

Posted

Res- mam nadzieję, że ta noc będzie spokojna i przyniesie dobre wieści jutro :D wracajcie do sił i dobrego humoru oboje z Harleyem :D

Posted

No to powoli kamień spada mi z serca- bardzo mnie poruszyła sprawa z Harrym i bardzo mnie cieszy fakt polepszenia samopoczucia Harysia- no a Tobie nic innego nie wypada tylko do wyrka króla- przecież mu kupiłaś niedawno :lol:

Posted

No to przynajmniej na zimno nie narzekasz przy tych małych kaloryferkach :lol: a że ciasnawo- podobno im ciasniej tym przyjemniej 8) :lol:

Posted

Kochani, czy wiek 2,5 miesiąca jest już odpowiedni do nauki wystawiania. Na smyczy chodzi przepięknie ale po założeniu ringówki chce sie powiesić :roll: Jak próbuje go ustawić na stole to strasznie sie wierci a na żarełko reaguje jak wiecznie skacząca pchła. Czy ja przypadkiem nie za wcześnie zaczęłam. Taki kurdupelek jest strasznie trudny do okiełznania. :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...